INLOGGEN
«»

Een romantisch moment

 Samen zaten we in de bioscoop.
 Je zat zo dicht bij me.
 Rustig pakte je mijn hand vast.
 En kneep er stevig in.
 Toen trok je mij naar je toe,
 Je woelde in mijn haren.
 Ik hoorde je hart kloppen.
 Ik keek in je gezicht.
 In je ogen die blonken.
 Stilletjes trok je mij naar je toe.
 En kustte jij me zachtjes op mijn lippen...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

Niet over mij hoor! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een romantisch moment’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.