INLOGGEN
«»

Jij zit in mijn hart

 In het donker droom ik
 zie ik kleur met mijn ogen dicht
 de warmte van jou stem
 laat me dansen in het licht

 soms kan ik de woorden niet vinden
 om te zeggen hoeveel ik van je hou
 jij zit in mijn hart
 jij bent degene die ik vertrouw

 als jij je armen om me heen slaat
 laat ik mijn laatste traan
 kan ik eindelijk weer ademen
 ik laat je nooit meer gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jij zit in mijn hart’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.