INLOGGEN
«»

Toen ik jou voor het eerst zag lopen

 Toen ik jou voor het eerst zag lopen, (Bettina)
 met je gebruinde gezicht opgeheven naar de zon, (Bastiaan)
 kon ik alleen maar hopen (Meindert)
 dat ik met jou de liefde overwon (fiona)

 Nu alweer ruim een jaar wonen we samen (Bettina)
 En hebben we van de wereld veel gezien (Endrina)
 Voordat we diep tot ons zelf kwamen (Eyse)
 En je mij toefluisterde wil je misschien?

 Een lief klein Thomasje van mij,
 Ze keek hem stralend aan,
 En Weet je wat ze toen zei,
 lieve Thomas, voor de rest van mijn leven, wil ik voor altijd bij je zijn. (Cisca).

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht is tot stand gekomen met de volgende mensen die achter elke regel staan. Mijn grote dank daarvoor!! hoop, liefde en warmte Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Toen ik jou voor het eerst zag lopen’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.