INLOGGEN
«»

Onmiskenbaar

 Onmiskenbaar zijn de kleuren in jou ogen,
 onmiskenbaar de lengte van je haar,
 onmiskenbaar de geur van je huid,
 onmiskenbaar je handen met gebaar.

 Onmiskenbaar de woorden die je zegt,
 onmiskenbaar hoe je lacht,
 onmiskenbaar hoe je bent zo oprecht,
 onmiskenbaar zoals jij op mij wacht.

 Onmiskenbaar dat is wat jij bent,
 onmiskenbaar voor mij,
 onmiskenbaar hoe jij me temt,
 onmiskenbaar staan wij zij aan zij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014Informatie bij het gedicht:

je neemt het zo snel als vanzelfsprekend Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onmiskenbaar’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.