Dus dit is het nou

Bettina Reus

 Dus,
 dit is het nou,

 een simpel woord
 ik hou van jou,

 meer is er niet,
 dit is wat ik weten wou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bettina Reus (Actief sinds: 05-03-2014)

Informatie bij het gedicht

zo zit de liefde in elkaar

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dus dit is het nou’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.