INLOGGEN
«»

Treur niet

 Treur niet als ik er niet meer mocht zijn,
 weet dat ik van het leven heb genoten,
 veeg je tranen weg en voel geen pijn,
 hier in de hemel wordt niemand verstoten.

 Geluk zit in de ruimte tussen ons in,
 boven of beneden komt het op je pad,
 als je het met vreugde doet heeft het leven zin,
 ook al heb je het soms helemaal gehad.

 Voor mij mocht het niet langer duren,
 lichaam heeft het verloren van de strijd,
 ik zal je eeuwig mijn liefde sturen,
 kijk dan naar de sterren van tijd tot tijd.

 Voel mijn liefde stralen vol in je hart
 en vergeet de zorgen voor een moment,
 gun jezelf een blijde nieuwe start,
 denk aan de tijd die je met mij hebt gekend.

 Dan weet je wat echte liefde kan zijn
 en dat je nooit eenzaam hoeft te wezen,
 vergeet de angsten, zorgen en de pijn
 en zie de sprankeling staat weer in je ogen te lezen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014Informatie bij het gedicht:

liefde mooi met elkaar Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Treur niet’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.