Ik zag jou en jij zag mij

Bettina Reus

 Ik zag jou en jij zag mij,
 beide stil en verlaten,
 nu samen zij aan zij,
 lopen door de straten.

 Speelse blikken,
 naar elkaar,
 beide wegen en wikken,
 het is waar.

 Liefde is er,
 maar voor hoe lang,
 het kwam van ver,
 beide zijn we bang.

 Weer te verliezen,
 wat te doen,
 het is kiezen,
 tot die ene zoen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bettina Reus (Actief sinds: 05-03-2014)

Informatie bij het gedicht

liefde blijft onzeker

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik zag jou en jij zag mij’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.