INLOGGEN
«»

Waar twijfel grijnsde

 ik streelde je
 de twaalf slagen lang
 we kwamen iets
 na middernacht
 nog onverwacht

 stilte zong een
 kouder wordend lied
 tonen ijlden door
 het donkere gebied
 waar twijfel grijnsde

 letters dansen nu niet meer
 geven al betekenissen weer
 die liefde doen vervagen
 het warme welbehagen
 kruipt als kilte op

 de dag is zonder zon
 jij stuurde mij je pijnen
 ik legde uit waarom
 kom bij me lieve kleine
 laat onze liefde niet verdwijnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waar twijfel grijnsde’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.