INLOGGEN
«»

Vurig overspel

 ik zag kleuren vloeien
 in voortijdig lijnenspel
 nog branden we geen vingers
 aan ons vurig overspel

 de hitte moet nog komen
 na het gloeien van glazuur
 in het mozaïek van dromen
 leggen wij de liefde puur

 we lijnen warmte uit
 in harmonie met voelen
 ik hoor in tonen van je huid
 de muziek van jouw bedoelen

 we passen in ons paradijs
 van schikken is geen sprake
 jouw vleugels zocht ik eeuwenlang
 een heerlijk lijf om vol te raken

 we branden lang op hete lust
 vloeien uit na duizend jaren
 het glazuur geeft ons de kracht
 de hemel in ons mozaïek te evenaren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

14/06/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vurig overspel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.