INLOGGEN
«»

Oplichtend in het zwart

 het hete geel
 glooit afgrond
 oplichtend in het zwart

 schemer drukt
 de warmte dieper
 eenzaam in het hart

 tast met vingers
 naar het duister
 blinder dan de nacht

 pakt en zal niet
 kijken omdat zonlicht
 nooit de avond wacht

 morgen bloeit
 het rotten in het
 sterven van vandaag

 laat de uren
 gaan lange dagen
 doden langzaamaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Oplichtend in het zwart’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.