INLOGGEN
«»

Ogen al te gretig

 ik leg me neer
 en wacht de koude af
 ik hoef nu niets
 meer na te jagen
 de zomer
 met zijn volle dagen
 is voorbij

 de rijke oogst
 is van de bomen
 ze lonkten in
 hun vorm en kleur
 die beelden zullen mij
 weer overkomen als ik
 vergeet en mij weer kleedt

 de armen zijn te kort
 mijn ogen al te gretig
 weer heb ik mijn
 gevoelens opgeschort
 ik wilde graag maar
 was te traag ik ga
 niet meer voor beter

 ik leg me neer
 en wacht de koude af

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ogen al te gretig’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.