INLOGGEN
«»

Nacht en halfduister

 kleine uren
 gluren zonder zicht
 jij hebt je ogen dicht
 totdat het licht ze opent

 zacht tocht schemer
 door het raam en kondigt
 aan dat ik moet gaan
 maar eerst kus ik je wang

 in het lichtend
 rood geef jij je bloot
 en streelt me zacht
 met nacht en halfduister

 op de rand van elkaar raken
 en nog half slapen voelen we
 de schepper die het paradijs
 in ons zal doen ontwaken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

02/12/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nacht en halfduister’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.