Naar groener gras

wil melker

 ik tel de
 stappen in mijn cel
 breek nu geen muren
 die vrijheid ken ik wel

 nieuwe wanden
 transparant als glas
 ze houden je niet tegen
 op weg naar groener gras

 betreed een nieuwe wereld
 waarin wel alles mag
 alleen je bent vergeten
 hoe jij jezelf ooit zag

 raak maar aan het nieuwe
 vol liefde en een lach
 maar wat je achterlaat
 bepaalt nog altijd je gedrag

 tel maar
 de stappen in je cel
 het zijn je eigen muren
 het inzicht komt ooit wel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Naar groener gras’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.