Mond met warmend rood

wil melker

 jij was mijn havik
 ik jouw prooi
 je ogen licht fixerend
 dodend mooi

 je greep mij
 toen ik kwetsbaar was
 mijn wil gebroken maar nog
 lachend naast je zat

 jouw ogen lazen regels wit
 die zwart het rood van liefde gaven
 ik wilde langer blijven om met jou
 een echt gedicht te schrijven

 jij bent gevlogen
 mond met warmend rood
 ik reed naar huis en
 voelde liefde langzaamaan
 veranderen in stukjes dood

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mond met warmend rood’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.