INLOGGEN
«»

Mijn glimlach raadselt

 ben verloren in een
 hoofd vol weekend zonder huis
 mijn glimlach raadselt en
 ik proef je op mijn lippen thuis

 nog tintelen je handen op
 mijn huid en keren terug met
 vlagen lust genietend van een
 hemel zonder God en zijn gebod

 ik zocht pijn om te herkennen
 om je zacht te laten wennen
 aan het hevige genot overgave
 maakt je niet kapot maar sterker

 de zon is vol herinnering
 en koestert warm het beeld
 dat is gebrand in dagen jou
 de hitte hebben we gedeeld

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn glimlach raadselt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.