INLOGGEN
«»

Met verlegen ogen

 ik weet niet
 wanneer het ijs gebroken is
 maar je verwarmt mijn hart
 na een kille start

 je woorden strelen
 met mijn vleugen mee
 de lichte kanten
 komen langzaam boven

 met verlegen ogen
 kijk ik naar jouw gezicht
 je betreedt het ongebaande pad
 omdat je weet hoe ik vroeger was

 samen zijn we opgestaan
 de rekening voldaan
 het verleden is niet
 meer met ons meegegaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

31/07/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met verlegen ogen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.