INLOGGEN
«»

Leugens landen zonder liegen

 sprookjes hebben handen
 óm met je te spelen
 je te strelen en je mee
 te nemen door de tijd

 ze pakken je gedachten
 en naar keuze kun je met
 ze stappen als reuzen of je
 verbergen met de dwergen

 in een puntmuts en een
 baard heel dicht bij de aard
 met een olijk klein gezicht
 zwaar van importantie en gewicht

 of kies je voor grootschalig
 waarin ze mensen gaan
 verkleinen om de dieren
 groter te doen schijnen

 fantaseer maar over vliegen
 balanceer met groene vleugels
 boven rode grenzen en laat
 kleine leugens landen zonder liegen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

17/03/2010 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leugens landen zonder liegen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.