Kroop schaduw omhoog

wil melker

 ik wist
 met een handvol mist
 je blik te omfloersen

 nog scheen de zon
 maar tussen bomen
 kroop schaduw omhoog

 wij liepen niet meer
 maar dansten los van de aarde
 verloren gewicht zwevend op lucht

 samen liefde uitstralend
 in de cirkel van leven
 geven smolt ons tot één

 zag in je ogen
 de wereld veranderen
 in landen liftte geluk met ons mee

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

16/02/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kroop schaduw omhoog’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.