Jovialiteit is schijn

wil melker

 geen bloemen of parfums
 om jou te imponeren
 ik kom met mijn boeken
 om jou te ontmoeten

 wat arrogantie lijkt
 is verlegenheid
 om emoties te uiten
 naar een bescheiden buiten

 mijn jovialiteit is schijn
 bij nader kennismaken
 blijkt introversie
 meer mijn lijn te zijn

 betoverd door je ogen
 geraakt door je stralende lach
 is mijn paradijs jou te zien en
 te bekoren met een handvol woorden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

27/02/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jovialiteit is schijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.