Jij bent mijn paradijs

wil melker

 ik heb alles
 uitgedaan en weggesmeten
 kaal ben ik mezelf gebleven
 heb me toen aan jou gegeven
 adam zonder slang

 jij bent mijn paradijs
 ik woon je uit
 tot al je grijs verdwenen is
 je handen weer met kleuren spelen
 en in je mond de appelsmaak vervliegt

 ik laat je voor de laatste keren komen
 heftiger dan in je stoutste dromen

 ja ik ben verliefd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jij bent mijn paradijs’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.