Je zon doorschoten haar

wil melker

 een gedecideerde pas
 de zonnebril die jij op had
 trok alle aandacht

 donker onder
 zon doorschoten haar
 dat goudblond krulde

 je zwaai was ingetogen
 maar vol verborgen kracht
 zag verlangen in je lach

 woorden bloeiden
 zomers zacht in
 tal van warme kleuren

 tot jij die bril afnam
 en ik verdronk in
 jouw intense blauwe ogen

 heb het paradijs gezien
 voel me adam onder regenbogen
 wil jij mijn eva zijn – misschien –

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

22/05/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je zon doorschoten haar’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.