INLOGGEN
«»

Je naakte huid

 ik wil het leer zijn
 op je naakte huid
 je ademen in poriën
 voelen wat er in je schuilt

 je koos voor zwart
 het zachte roze rood
 verpakt in sensuele plooien
 uitdagend maakte je me hard

 ik ken je pijn
 de drempels tot genieten
 je opende ik stelde uit
 tot alle gênes je verlieten

 je kuste lust in
 passioneel bewegen
 ik hitste op gaf je geen rust
 steeds kwamen we onszelf tegen

 zag de hemel
 in je ogen breken
 jij bent de God die mij
 mijn manzijn heeft gegeven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je naakte huid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.