Je lachte ja

wil melker

 ik fluisterde
 het is nooit of nu
 toen wij onder
 de paraplu in het
 gutsend regenwater
 huiswaarts liepen

 je keek me aan
 zag je ogen voorzichtig
 heen en weer bewegen
 gevoel nam ratio
 eens goed de maat
 in doorslag geven

 je lachte ja
 suste mijn gefluister
 met een kus die het
 hele universum sloot
 toen ik dieper
 in je mooie ogen dook

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

14/10/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je lachte ja’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.