Je bloesemde fel

wil melker

 je ademde
 warm en zacht
 ik ging mee in je kracht

 ontdooide de grond
 waar ik in lente
 het prille groen vond

 je bloesemde fel
 bloeide je bloemen
 veelkleurig en snel

 we zomerden samen
 oneindige dagen wisten ons
 nachts met koelte te laven

 oogsten in roze de vrucht
 die enkel de herfst kon geven
 het eerste liefdeskind van ons leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je bloesemde fel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.