INLOGGEN
«»

In witte regels

 woorden eindigen en
 puntjes geven aan waar
 jij niet verder wilde gaan

 de toekomst laat je open
 in je zinnen is de spanning
 niet aan het verlopen

 vaag zijn de bekentenissen
 die ik in witte regels lees
 het missen is er steeds geweest

 je profileert geen
 afscheid in een zwaai die
 bol staat van de jovialiteit

 je glimlach raakt me aan
 je laat je blik niet voor
 een laatste keertje gaan

 waarom heb ik dan
 al het gevoel dat ik bijna
 zeker weet wat jij bedoelt

 die puntjes op het
 einde van de zin luiden
 voor mij het einde in

 de toekomst laat je open
 omdat je weet dat het
 voor ons is afgelopen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In witte regels’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.