INLOGGEN
«»

In weten van elkaar

 we bleven cirkelen
 rond die ene blik
 waar ogen keken

 in weten van elkaar
 zag ik jouw warmte
 in een pril ontluiken

 raakte jij mij
 die de eigen kou
 wilde ontduiken

 nam ik gaf jij of
 zochten wij van binnen
 naar een gelijk in raken

 kunnen wij wel
 de liefde maken
 die onszelf overstijgt

 die blijft in houden van
 een nieuwe mens die
 onze ego’s feilloos kent

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In weten van elkaar’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.