INLOGGEN
«»

In de kou van toen

 je deur niet dicht
 gloort er licht
 kan ik weer vrolijk kijken

 weer samen zijn
 genietend van het zicht
 de schaduwen gaan wijken

 ik was verdwaald
 in kaalheid op de toendra
 verloren in mijn hemelhoek

 had je opgedoekt
 verstond je taal te goed
 ik moet mijn eigen leven leiden

 laat de zon
 weer schuchter toe
 haar neergaan was verarmen

 ik mis je in de kou van toen
 je sloot de deur en liet me los
 kom ga me weer verwarmen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In de kou van toen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.