INLOGGEN
«»

Het walhalla der liefde

 heb de engel in je gezien
 soms flitst je goddelijke blik
 in een warm en diep raken

 kussen die naar hemel smaken
 een lach die dimensies doorbreekt
 meer dan alleen vreugde geeft

 jouw dansen is zweven
 wiegen op buitenaardse muziek
 als bloem in de bloei van haar leven

 maar als ik je streel
 in het walhalla der liefde
 blijft er geen veer van je heel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

De zevende hemel is... 23/06/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het walhalla der liefde’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.