Het voetstuk

wil melker

 zag je als
 een koningin
 op het voetstuk dat
 mijn liefde bouwde

 je lach nam
 mijn geschenken aan
 je lichaam liet mij
 verder gaan dan ooit

 je zwaaide en keek om
 zag oude volgelingen
 draaide toen een slag
 bleef liever die je was

 het kind in je
 is terug gekropen
 zij kreeg de kansen niet om
 in onze zon te leren lopen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het voetstuk’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.