INLOGGEN
«»

Het meest exquis

 heb je overladen
 met de mooiste parfums
 kristal verpakt

 een goud geschepte
 orchidee uit het
 hooggebergte nam ik mee

 het amazone woud
 gaf mij voor jou
 het zeldzaam lotusblauw

 maar het meest exquis
 is als jij opduikt
 naast mij uit zee

 de zilte geur
 die zonnebrandend
 kleurt als in het paradijs

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het meest exquis’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.