INLOGGEN
«»

Het kind in me

 wat zoek je in mijn woorden
 de lach die jou bekoorde
 ogen die je spreken
 een tedere kus en handen
 die je niet meer kan vergeten

 neem je mijn klanken
 om jezelf mee te strelen
 het kind in me waarmee
 je graag zou willen spelen op
 muziek waar jij ook van geniet

 wil je mijn hart
 omdat het klopt voor jou
 het warme bruine lijf dat
 van je houdt jij bent al
 eeuwenlang mijn vrouw

 niets is meer van belang
 als wij weer samen zijn
 de zee het strand, een hand
 je hoofd tegen mijn schouder
 tijd vergetend worden we niet ouder

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het kind in me’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.