Heb je zon beloofd

wil melker

 heb je zon beloofd
 maar de stralen
 breken in je ogen
 tot een valse glans
 woorden krijgen
 nu geen kans

 handen trekken
 schaduw aan
 ze boeien licht
 waarheid kijkt
 onaangedaan
 vervuld van plicht

 je vreet weer energie
 omdat de verte
 andere dingen ziet
 geen rust om stil
 te staan je angsten
 vallen anders aan

 ga met de zon naar
 wat je wilt vergeten
 dood de dromen waarvan
 je niets wilt weten
 vergeven en dan rouwen
 ga weer van jezelf houden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Heb je zon beloofd’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.