Haar lied van delen

wil melker

 ik hoorde de muziek
 zag haar hand
 en een stel ogen

 het gezicht
 zong met mimiek
 een woord van mededogen

 de taal verstond ik niet
 maar in expressie
 klonk het ruisen van de zee

 ging mee aan land
 dwalend op het strand
 aan haar kleine hand

 zij bracht mij thuis
 in haar lied van delen
 de wereld kon me niet meer schelen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

15/06/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Haar lied van delen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.