INLOGGEN
«»

Fluwelig van begrip

 je gezicht is vrouw
 gevoelig in zijn plooitjes
 je huid licht donzig
 en fluwelig van begrip
 zachtjes streel ik
 vleugjes glimlach
 van je bovenlip

 je lippen openen
 mijn hart
 vertellen jouw deel
 in mijn leven
 spreken mij apart
 zoenen terug als ik
 een kus wil geven

 ik heb je ogen
 niet gepeild
 je blikken
 deel ik vluchtig
 die momenten
 zijn nog niet gerijpt
 later ga je lichaam worden
 als ik jou nog steeds bereik

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Fluwelig van begrip’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.