INLOGGEN
«»

Fluister je een rode roos

 ik heb je stilte gezien
 de weggeduwde zorgen
 er is voor jou geen morgen

 je bent bang voor
 flitsen in je ogen
 zag schimmen die bewogen

 je glimlacht raadsels
 en je stem is toonloos
 door langdurig zwijgen

 ik fluister je een rode roos
 je luistert naar mijn dromen
 een vogel die voor vliegen koos

 als handen langs je lichaam gaan
 keer jij je af en kijkt
 nietszeggend uit het raam

 we hebben niets gedaan
 omdat ik jou niet meer kon vinden
 onze liefde krijgt geen naam

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Fluister je een rode roos’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.