Een zucht op de hoek

wil melker

 je voetstap mis ik
 de hand op mijn arm
 een zucht op de hoek
 voorzichtig

 ik loop alleen
 stap mis en val
 niemand om me heen
 nu kneus ik iedereen

 handen sla ik weg
 ik ken geen spijt
 grauwend kom ik op
 er is geen tijd

 ik heb je laten zitten
 ging er weer vandoor
 kon niet bij je aarden
 weet niet waar ik hoor

 toch ben ik
 alles wat jij gaf
 ik wilde meer zijn
 dan ik bij me had

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

15/08/2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een zucht op de hoek’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.