INLOGGEN
«»

Een gracieuze dans

 een eerste schets
 in ronde streken
 op handgeschept papier

 geen scherpe lijn
 omdat pastel
 moet vloeien zonder pijn

 jouw reiken
 naar het leven
 is totale harmonie

 bewegen is
 een gracieuze dans
 die ik in kleuren vang

 je gezicht
 bloeit open in het
 licht van andere ogen

 je stem zingt
 in het koor als een
 juweel voor het gehoor

 jij bent daar
 je ziel zweeft hier
 in zachte tinten op papier

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

20/02/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een gracieuze dans’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.