Een genaakbare kus

wil melker

 jij bent doorzichtig
 als het fijnste kristal
 vonkt kleuren die
 zullen breken in raken

 ik koester je rankheid
 in gestileerde vormen
 de hoge heldere tonen
 die sterretjes tinkelen

 samen componeren wij
 de muziek van het
 irrationele liefdesgeluk in
 een warme genaakbare kus

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

15/01/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een genaakbare kus’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.