Een briljante setting

wil melker

 ooit heb jij jezelf bekeken
 uit niets is gebleken
 dat jij bijzonder bent

 gewikt en gewogen
 alle maten van boven
 beneden oké

 ik zag je op het pad
 wist meteen hoe jij was
 want je straalde

 kaatste licht
 in warme kleuren
 als een edelsteen

 gevat in een
 briljante setting van
 joviale jeugd en overmoed

 jij bent mijn diamant
 eindelijk valt gewoon
 als schoonheid door de mand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

05/11/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een briljante setting’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.