INLOGGEN
«»

Een balanceren

 ik heb de grenzen niet bepaald
 die jij nooit zal overschrijden
 respecteer ze om een crisis te vermijden

 natuurlijk raak ik in verkennen
 het gevoelige gebied lichaamstaal volstaat
 zorgt dat er niets geschiedt

 een lach en afleiden
 zijn de gebaande wegen
 toch komen wij elkaar vaak tegen

 het is als dansen
 op het slappe koord een balanceren
 wat nu wel of niet bij liefde hoort

 zo groeien wij snel naar elkaar
 maar in het grens verleggen
 laat eigenheid zich steeds opnieuw ontdekken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

08/01/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een balanceren’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.