INLOGGEN
«»

De tegenpolenkracht

 de dag heeft
 jouw kleuren vandaag
 met af en toe een vleugje bekend

 in de wind
 die altijd door
 je haren speelde met de zon

 ja dat kon
 in een kort en vlot kapsel
 de trend iets vooruit

 ik danste om je heen
 trots als een pauw
 om je blikken te vangen

 wij zijn aan elkaar blijven hangen
 door de tegenpolenkracht
 liefde trok aan stootte steeds minder af

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

19/01/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De tegenpolenkracht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.