De primus inter pares

wil melker

 ik voel je al
 van binnenuit
 een vlinder
 die wil vliegen

 niet opgesloten
 in de spanning
 van een zachte buik
 jij slaat je vleugels uit

 wiekt van bloem
 tot bloem
 op jacht naar het
 ultiem schakeren

 van kleuren
 om het leven
 in al zijn volheid
 te proberen

 eet maar
 uit mijn hand
 jij de primus inter pares
 uit het vlinderland

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

14/10/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De primus inter pares’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.