De luwte van je ogen

wil melker

 zag je
 lopen in de wind
 stevig stappen maar nog
 sierlijk als een kind

 haren dansten
 kregen vleugels
 werden blond gedragen
 door de sterke vlagen

 en in de luwte
 van je ogen
 vond ik rust toen
 ik je kuste op de dijk

 met liefde
 binnen handbereik
 bracht het windje in de rug
 ons toch niet sneller terug

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De luwte van je ogen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.