INLOGGEN
«»

De bladgouden rand

 ik heb jouw tijd genomen
 je nachten bevolkt met dromen
 dagen gevuld met bloemengeur

 donkere kanten
 van wolken bekroond met
 de bladgouden rand van de zon

 ben de melodie
 voor jouw woorden die
 in liefde tot lied zijn geboren

 jouw plotseling verschijnen
 geeft mijn leven verlangens
 die nooit meer zullen verdwijnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

31/10/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De bladgouden rand’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.