De afkoelende huid

wil melker

 zuiver als kristal
 wilden wij ons
 glazen universum blazen

 in vuur draaide
 waarheid tot transparantie
 louterde liefde puur

 we konden niet voorkomen
 dat er belletjes met dromen
 scherfden in brekend licht

 kwetsbaar vloeiden we uit
 spiegelden elkaars kleuren
 op de afkoelende huid

 nog spelen schaduwen
 op het warme kristal
 en danst liefde overal

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

03/12/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De afkoelende huid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.