INLOGGEN
«»

Dan komt je lach

 soms zie ik jou
 terwijl je ogen dwalen
 handen woorden vertalen
 van de zinnen in je geest

 vingers letters vormen
 uit de chaos van gedachten
 die wachten op de
 zachte tonen van je stem

 dan komt je lach
 word ik overspoeld
 door het warm stromend geluid
 dat als een waterval jouw liefde uit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

06/01/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dan komt je lach’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.