Choreografische denken

wil melker

 jij ensceneert
 bindt waar raken
 kwetsend kan zijn

 ziet de hint
 in lichaamstaal
 de schaamte al voorbij

 in het decor van alledag
 verschuif jij
 heel subtiel de macht

 past in
 choreografisch denken
 de posities aan

 zachte gebaren
 wenken om door te gaan
 zonder te confronteren

 weer dans ik
 lichtvoetig weg om
 het nogmaals te proberen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

13/12/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Choreografische denken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.