Casco zonder afbouw

wil melker

 ben op de wereld gezet
 met handen vol idealen
 en wat restjes gebed

 heb de muren geslecht
 voelde hun pijn maar wilde het
 casco zonder afbouw weer zijn

 vrij in ruimte en tijd
 het eind van de avond
 brengt zeker mijn bed

 opstaan wassen en plassen
 aan het begin van de morgen
 op een vrije etage gezet

 eten gebeurt op de geur
 de trek van het lijf legt aan
 waar het kookeiland drijft

 op tekening leek het volmaakt
 tot in de puntjes bedacht maar
 als thuis onbewoonbaar verklaard

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Casco zonder afbouw’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.