Breekbare momenten

wil melker

 ik voelde
 het hete bloed vloeien
 breekbare momenten
 zweefden voorbij

 de samenhang
 verdwaalde in fragmenten
 pas toen het stopte
 was de realiteit van mij

 de caleidoscoop
 had weer zijn juiste tijdverloop
 het voelde thuis
 in handdrukken en welkom zijn

 er zijn een paar uur zoek
 ontsnapt ben ik aan boeien
 in onbewust gekluisterd zijn
 toen het hete bloed ging vloeien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

07/08/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Breekbare momenten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.