Boezemde ondeugend

wil melker

 de felle tik
 van hakken klakte
 haar verschijnen ver vooruit

 het stralend spijkerwit
 slankte lange benen
 elegante laarsjes tot de schenen

 een mouwloos shirt
 in zwart boezemde
 ondeugend licht ontzag

 de wind spon
 krullen in het blond
 rood sierde haar volle mond

 ze keek me aan ik wachtte
 op haar blik maar ze kwam
 niet achter de zonnebril vandaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

13/06/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Boezemde ondeugend’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.